Онлайн шопинг
Анално бижу: Когато красотата и удоволствието се слеят в едно!

Анално бижу: Когато красотата и удоволствието се слеят в едно!

Искате ли да опитате нещо различно, диво и същевременно уникално красиво? Харесвате ли бижутата, а аналните забавления? Искате ли да имате и двете и това да ви донесе несравнимо удоволствие?

Кристалите никога не са имали по-секси приложение от набиращите популярност анални бижута. И кой е казал, че секс играчки и красота са взаимно изключващи се понятия? Сега аналните удоволствия могат да ви дадат много повече от приятни усещания. С вашето анално бижу ще се потопите в един нов свят на лукс и висок адреналин, от който няма да искате да си тръгнете.

Защо точно анално бижу?

Аналните бижута са разширители за анус, които можете да използвате като подготовка за анален секс, или да използвате самостоятелно за изследване на нова непозната територия. За разлика от обикновените анални разширители, тези секси бижута ви носят наслада за всички сетива. Те са изящни, красиви и превръщат тялото ви в магнит за срещуположния пол.

Анално бижу могат да използват не само дамите, но и господата. Анусът е забележителен източник на удоволствие и при двата пола, тъй като е заобиколен от нервни окончания. При мъжете стимулирането с анален разширител е не само невероятно удоволствие, но и изключително полезно за простата. А при дамите аналното стимулиране оказва невероятно приятен натиск върху задната вагинална стена.

Как да използвате анално бижу?

Тъй като анусът не се смазва самостоятелно, винаги трябва да използвате анален лубрикант. Смазването ще допринесе  за по-силните ви усещания и ще направи оргазмите ви по-разтърсващи и дълбоки. Нанесете щедро количество лубрикант върху  своето анално бижу и го плъзнете внимателно в зоната си на удоволствие.

Ако искате да изживеете нещо наистина разтърсващо, сложете вашата секс играчка в купа с гореща вода или пък за няколко минути във фризера. Промяната в температурата й ще ви донесе допълнителна тръпка и ще превърне тялото ви в източник на фантастични усещания.

Как да осъществите двойно проникване в соло заигравките си?

Отминаха времената, когато сбъдването на фантазиите ставаше само с партньор. Днес изборът на секс играчки е толкова богат и изумителен, че можете да пресъздадете която и да е сцена от филм за възрастни.

Ако искате да се насладите на двойно проникване, за да го пробвате по-късно с половинката, или просто за собствен кеф, включете в играта за напреднали освен анално бижу, и вибратор или дилдо. Намажете всички секс играчки щедро с лубрикант и започнете с нежно стимулиране на най-горещите си зони.  След като загреете достатъчно, вземете своите уникални спътници в мастурбирането и ги плъзнете на правилните места. Обзалагаме се, че нямате и представа какво ви очаква. А това е само началото на бомбастичното ви пътуване из най-смелите ви и шантави фантазии.

Как да се грижите за вашите верни помощници в сексуалната игра

Винаги почиствайте секс играчките след употреба с топла вода и сапун. След измиване ги подсушавайте старателно и ги съхранявайте сухи. Желателно е да ги дезинфекцирате от време на време. Ако имате силиконов анален разширител, можете да го почиствате в съдомиялната машина. Металните анални бижута измивайте ръчно, подсушавайте ги с чиста кърпа и ги съхранявайте в торбичка от плат.

Прочетете още за: Причините, поради които потребителите предпочитат онлайн шопинг

Споделете тази публикация с вашите приятели!