Онлайн шопинг
Кой какво купува в sex shop: Жените с повече фетиши от мъжете!

Кой какво купува в sex shop: Жените с повече фетиши от мъжете!

Мъжете пазаруват по-често в sex shop, но дамите харчат повече.

Докато един мъж обикновено залага на количеството, изненадващо жените могат да изхарчат една трета от заплатата си за секс играчки.

Кой какво купува в sex shop?

Изненадващо и двата пола пазаруват еднакво често секс играчки и аксесоари. Дамите отделят повече време за проучване, четене на отзиви и събиране на информация и не бързат с покупката си. Докато мъжете купуват често спонтанно секс артикули и държат на бързата доставка.

Голям процент от покупките на мъжете са за подаръци на партньорките им, докато дамите купуват най-често за себе си. Жените рядко купуват подаръци от sex shop, но затова пък обичат да се глезят сами. А господата са най-щедри, когато купуват вибратор или друг секс артикул на половинката си.

Какво се купува най-често в sex shop? Най-продаваните артикули в секс магазините са презервативи, лубриканти, масажни масла, вибратори, еротично бельо, анални секс играчки, секс играчки за мъже, пръстени за пенис, анални бижута, мастурбатори.

Какво купуват най-често мъжете в sex shop?

Мъжете се изкушават най-много от покупката на реалистичен мастурбатор и простатен стимулатор. Те са и основните клиенти на категорията „анален секс“. Интерес за господата представляват и вибриращите пръстени за мъже. Техният избор е наистина главозамайващ, което показва, че действително привличат вниманието им.

Необвързаните мъже купуват най-често мъжки секс играчки като мастурбатор и изкуствен пенис. Те са по-склонни да експериментират с артикули като пенис удължител, пенис помпа, а също така и поне веднъж обмислят доста сериозно покупката на надуваема секс кукла.

Обвързаните господа предпочитат секс играчки и аксесоари, които могат да споделят с партньорката си. Те купуват по-често пенис пръстен, вибратор и анални секс играчки.

Какво купуват най-често жените в sex shop?

Жените купуват най-често предмети, които поддържат любопитството на мъжете като еротично бельо, еротични аксесоари, перуки, мрежести мини рокли, щипки за зърна, вакумни стимулатори за гърди.

Интересно е, че интересът към секс артикули като вибратор, анални топчета и анални разширители е еднакво голям и при обвързаните, и при необвързаните дами. Когато жената избира вибратор, който планира да използва сама, държи повече на качеството и функционалността. Ако смята да го включи просто като загрявка в любовната игра с партньора, тя държи повече на атрактивния външен вид и интересната форма, отколкото на характеристиките.

Изненадващо жените имат повече фетиши от мъжете, които успяват да осъществяват с помощта на секс играчки, еротични аксесоари, тематични костюми и перуки. За разлика от фетишите на мъжете, сексуалните фантазии на дамите са изключително разнообразни. И половинките им съвсем не се оплакват от креативното им реализиране.

Дамите също така се разкриват по-лесно и не се притесняват да говорят както за тайните си страсти, така и за новите си покупки от sex shop. Докато мъжете често крият своите верни „помощници“ в самозадоволяването, защото смятат, че половинките им биха ги осъдили. В интерес на истината по-голямата част от жените приемат спокойно това „занимание“ на мъжете и не отделят много време и енергия да го анализират.

Ето защо не само няма причина да криете откъде пазарувате, но и е препоръчително да споделите своите нови секс играчки със своите партньори.

Може да ви е интересно още за: Анално бижу: Когато красотата и удоволствието се слеят в едно!

Споделете тази публикация с вашите приятели!