Актуално
Нова платформа предлага богата информация за млади готвачи и ученици в професионалните гимназии по ресторантьорство

Нова платформа предлага богата информация за млади готвачи и ученици в професионалните гимназии по ресторантьорство

Ако още не сте посетили новия кулинарен сайт CHEF & GASTRO, време е да го направите. Ще попаднете на наистина имаме същото вкусно хранително съдържание, което е предназначено както са професионалната кухня, така и за всички любители на вкусната храна. И ще разберете кой е Пол Ескофие и защо аспержите могат да бъдат истински деликатес на небцето.

CHEF & GASTRO е отлична дестинация за храна и ценни съвети за професионални готвачи и аматьори.

Той може да бъде истински гурме приятел за всички, които искат да се развихрят в кухнята. Идеята за сайта е на братя Котеви, които са професионални готвачи и професионалисти в кулинарията. Преди една година точно в началото на COVID епидемията в България, те предприемат рисковата стъпка да създадат сайт, в който освен качествени рецепти, може да има богата информация за младите готвачи и учениците в професионалните гимназии по ресторантьорство.

Така се появява CHEF & GASTRO: пътеводител в света на гастрономията!

В него има секция рецепти, мениджмънт на ресторанта, продукти и технология и …лексикон. Лексиконът представя различни храни, продукти, уреди, подправки, термини в кулинарията. Той непрекъснато се обогатява и става все по-интересен.

Георги Котев смята, че образователната система в готварския бранш е застинала още края на миналия век. А в 21 век нещата се развиват с бясна скорост, но в България нищо не се е променило. Реално, гастрономията днес не е това, което беше вчера. Виновни са администрацията, бюрокрацията и начинът, по който се случват нещата в България.

Освен многообразие от вкусни рецепти, в сайта ще намерите и полезна необходима информация за ТОП готвачи и ресторанти със звезди Мишлен. За бързи съвети и вдъхновяващи истории за родни производители, които предлагат качествена храна.

Разбира се, че има много сайтове с рецепти у нас, но рецептите на CHEF & GASTRO имат един полезен бонус. Те са направени на специална рецептурна бланка, която може да се отпечата лесно. Така всеки може да има своя готварска енциклопедия. А докато рецептата се принтира, може да се прочете точно за 3 минути една блог статия за здравословни храни или кулинарни традиции по света.

Може да ви хареса още: Алергията към домашен прах и чистенето

Споделете тази публикация с вашите приятели!