Онлайн шопинг
Защо имаме нужда от качествен калъф за телефон

Защо имаме нужда от качествен калъф за телефон

В днешно време почти всеки разполага със скъп телефон. И тъй като нещото, което използваме най-много са тези мобилни устройства, то е добре да използваме и някакъв метод за защита. Най-разпространеният сред тях е употребата на калъф или кейс, който да държи апарата в безопасност в случай на излагането му на риск. Има разнообразни видове за всякакви модели, за да може да паснат перфектно и да осигурят сигурност на вашето устройство. Този тип аксесоари са все по-задължителни за употреба и не е добре да се пропуска тяхното набавяне още след закупуването на избрания от вас телефон. 

Защо ни е нужен калъф за телефона 

Телефонът е устройство, което е винаги с нас и често в ръцете ни. Точно за това рискът от счупване или дори надраскване от ключове в чантата ви не е никак малък. Най-отговорното действие, което можете да извършите към ценното устройство, е да го защитите. Ако изберете да използвате гръбчета за апарата, то трябва да помислите за осигуряването на защита и на неговия дисплей. За целта има различни видове протектори, които да свършат тази работа.

Независимо от това каква защита подберете за смартфон си, тя ще го запази здрав за по-дълго време. Това е изключително важно, защото тези машинки не са никак евтини и не е добра идея да ни се налага често да ги сменяме. Все пак подмяна на един кейс би струвала много по-малко, отколкото подмяна на целия апарат. Бъдете разумни и не пропускайте този вид защита!

Какви видове калъфи ще открием

калъфи за телефони

Има огромно разнообразие от модели за различните смартфони. Можете да предпочетете кейсове, които да обгърнат целия телефон или качествени гръбчета, които също са надеждни. Всичко зависи от това как е по-удобно за вас и какъв външен вид искате за вашето устройство. От онлайн магазин etuo.bg информират за различните видове калъфи:

  • Силиконови – това може би е един от най-широко разпространените варианти. Леки и не много обемни, силиконовите модели не променят много облика на апарата и са удобни за употреба;
  • Пластмасови – пластмасовите варианти са малко по-груби и може би по-подходящи за телефоните на господата. Пластмасов модел ще уголеми размера на апарата ви, за това е добре да прецените дали би ви било удобно с него;
  • Алуминиеви – това е най-здравият вариант за защита и се ползва от хора, които излагат апарата си на риск. Ако знаете, че често изпускате устройството, то е най-добре да използвате този тип модели.

След като изберете най-подходящия за вас материал за калъф, ще имате възможността и за избор на дизайн. Някои предпочитат по-изчистени модели, други обичат да имат изображение на кейса си, а трети искат сами да си направят дизайна. Всичко е въпрос изцяло на вашия вкус, напомнят от Етуо. Добре е да имате предвид, че защитата се води приоритетна пред визуалния изглед на устройството, но ако не използвате апарата в прекалено агресивна среда и не е изложено на много рискове, можете да заложите повече и на визуалната му промяна с помощта на този така потребен аксесоар.

Кой е най-подходящия калъф за нашия телефон

За да изберете подходящ вариант за защита на вашето устройство, е нужно да се замислите в каква среда го използвате и колко е застрашен той от инциденти. Дали предпочитате здрава защита, или красив дизайн. Има варианти, в които можете да се възползвате и от двете. Калъфите се произвеждат според различните модели смартфони, за да може да обгърнат максимално модела и да осигурят защита от всичките му страни и на всичките му части. Точно за това първото нещо, което трябва да отчетете като фактор при избора на гръбче или кейс, е точният модел на вашето устройство.

Споделете тази публикация с вашите приятели!