Спорт
Как да отслабнем бързо и успешно в областта на бедрата и корема?

Как да отслабнем бързо и успешно в областта на бедрата и корема?

Упражнения, хапчета, диета-чудо, или нещо друго? Как да отслабнем бързо от кръста надолу?

Как да отслабнем бързо в областта на бедрата?

Ако се чудиш как да свалиш излишните килограми в областта на бедрата още преди Нова Година, използвай по-успешния 3 в 1 метод за отслабване, който включва козметични продукти, упражнения и диета, подпомаганa от точните хранителни добавки.

Нова тренировка на някоя звезда в списанията? Диета, съобразена със стила ти на живот? А може хранителни добавки с натурални съставки? Избрахме най-интересните и най-ефикасните методи за отслабване с най-голяма популярност. Ще разбереш как успешно да се освободиш от нежеланите килограми преди началото на летния сезон, ще прочетеш за последните открития в областта на хранителните добавки и ще избереш най-добрата за теб диета. Виж как ще отслабваме тази година!

1. Козметика и грижа за тялото

Допълнителните мазни натрупвания в областта на бедрата най-често се свързват с т.нар. оранжева кожа, т.е. с целулит. Това е натрупваща се мастна тъкан в бедрата и задните части, покрита с неравна вълнообразна кожа. Затова всеки път, когато се чудиш как успешно да отслабнеш не можеш да я пропуснеш. Когато говорим за тази част от тялото само диета и хранителни добавки не са достатъчни. Отслабването в областта на бедрата трябва винаги да е подпомагано от „външно“ отслабване, т.е. с помощта на специална козметика и масажи, които не просто помагат мазнината в областта на бедрата да се превърне в мускул, а също така и укрепват кожата в тази част на тялото, намалявайки целулита. Това действие допълнително визуално ще направи задните части и бедрата по-слаби.

Най-добре е да се използват анти – целулитни кремове, които съдържат кофеин и загряващи вещества като капсаицин, които стимулират клетъчния метаболизъм и изгарянето на мазнини след попадане в кожата.

Колко пъти дневно трябва да се използват тези препарати зависи от това колко бързо искате да отслабнете. Най-добре е да мажете бедрата два пъти дневно, а нанасянето им е добре да бъде свързано с лимфен масаж, на пример със специални ръкавици или масажни топки. Такива действия стимулират лимфните възли в подкожната тъкан и подпомагат оттичането на лимфата, а следователно помагат да се намали количеството мастна тъкан около бедрата и задните части.

2.Упражнения

Когато отслабваме в областта на бедрата невероятни ефекти дават леките стягащи упражнения. Добре, но сега сигурно се чудиш какво означава „леки“ и как да отслабнеш бързо без натоварване?

Ето го и отговорът: упражненията за корем не е задължително да са трудни! Разбира се, бягането най-вероятно ще донесе много добри ефекти в този случай, но ако не обичаш да се изморяващ много, то винаги можеш да избереш друг, по-лек начин за спортуване. Добра идея е карането на колело или велоаргометър. Добре резултати дават и клековете прикляканията.

3. Диета и хранителни добавки

Как да отслабнем бързо и сигурно! Винаги помни, че освен физическата активност и козметичните продукти трябва да се спазва и точната диета. При това не е задължително да е диета за отслабване! Като цяло можете да ядете това, което сте яли и преди, като сведете до минимум захарта в храненето.

Вместо това добавете много фибри като елда, ориз, ябълки, лимони и т.н. Благодарение на това ще имате по-слабо желание да ядеш сладкиши (ще усещаш ситост), а метаболизмът ще се ускори. Така ще имате повече енергия за упражненията.

Подпомагайте диетата с пиенето на много минерална вода (но не газирана, за да премахнеш токсините от организма) и червен чай (истински бустер за твоя метаболизъм). Освен това приемайте таблетки за отслабване, които съдържат високо концентрирани екстракти от билки, растения и плодове с отслабващ ефект и с добавен зелен чай на пример, екстракт от гуарата или перуански кресон.

В заключение помните, че: ако искате да отслабнете бързо в областта на бедрата то само според 3 в 1 метода – козметика и грижа за кожата, упражнения и диета, подпомагана от хранителни добавки! Само тогава можете да очаквате наистина невероятни резултати.

Как да отслабнем бързо в областта на корема?

Ако се чудиш как да отслабнеш в областта на корема, първо престани да си мислиш дали въобще ще успееш. Най-добре е да започнеш веднага да действаш. Зима е, а до лятото остава още много време. Ако започнеш сега, то през ваканцията ще имаш вече красиви „плочки“!

Първо, забрави за радикалните диети! Много хора, които се чудят как да отслабнат веднага се сещат за диетата на Дюкан. Няма нищо по-грешно от това.

Ако имаш склонността към пълнеене, гладуването ще донесе на организма ти повече загуби отколкото ползи. Първо, ще се чувстваш ужасно. Липсата на витамини, минерали и енергия влияе лошо върху вида ти, а все пак не отслабваш, за да изглеждаш по-зле, а по-добре!

Второ – йо-йо ефектът ти е гарантиран. За съжаление бруталната истина е, че когато отслабваш бързо, твоят организъм също толкова бързо ще иска да „навакса“ загубените енергийни запаси. Ще се запаси с по-големи количества мазнина „за всеки случай“, а ти ще напълнееш още повече отколкото си отслабнала.

Такива действия влияят зле на кожата ти – ако отслабваш бързо кожата ти няма да има време да се стегне за толкова кратък период и няма да е еластична. По-лошото е, че ако след това напълнееш в резултат на йо-йо ефекта, кожата ти ще се разтегне още повече. С това лекомислено действие можеш да си докараш нееластични стрии.

Какво да правиш ли? Как да отслабнеш бързо и сигурно? Най-добре е да започнеш от промяната на хранителните навици. В началото намали нивото на захарта в диетата си, но не от раз, а постепенно. На пример в началото започни да слагаш по-малко захар в кафето или чая. Хапвай по-малко сладкиши, а сладките напитки замени с чай или вода.

След това добави към храненето си и вещества с отслабващи свойства. Това може да бъде зелен или червен чай, зеленчуци, богати на фибри или подправки като джинджифил, канела, чили, пипер и т.н.

Постепенно, когато свикнеш с новите навици увеличавай процента на отслабващите продукти в диетата си, намалявай количеството на захарта, мазнините и въглехидратите. Подпомагай диетата си с екстракти от растения, плодове и билки с отслабващи свойства под формата на хранителни добавки. Това ще подпомогне метаболизма ти и ще осигури на организма ти важните по време на отслабването витамини и минерали.

Също така помни, че за да отслабнеш бързо е най-добре да правиш упражнения. Разбира се не е нужно да правиш по хиляда коремни преси или лицеви опори. В началото постъпи като с храненето – постепенно се разхождай, стягай корема. С времето ще добавиш и останалите упражнения.

Споделете тази публикация с вашите приятели!